sub-sld-img
Tyverisikring2019-05-07T16:33:39+00:00

Tyverisikring foretages på hele Sjælland

Er du i tvivl om hvilken form for tyverisikring, der vil være bedst til at sikre dine værdier? Hvis ja, vil vi anbefale dig at give Sydkystens Sikring et kald på 29 68 51 21​. Vi har lang erfaring og brede kompetencer inden for alle former af tyverisikring til private boliger, institutioner, firmalokaler og meget mere. Vi tilbyder både råd og vejledning, så du kan vælge den form for sikring, som passer bedst til ejendom – og dit budget. Med den rette sikring nedsættes risikoen for indbrud, og du kan sove trygt om natten velvidende, at dit hjem og firma er i sikkerhed.

Professionalisme og tryghed

Tyverisikring i al almindelighed omfatter mange forskellige ydelser, som vi hos Sydkystens Sikring kan være behjælpelige med. Hvad end det drejer sig om reparation af en lås eller montering af ny, leverer og monterer vi sikkerhedsgodkendte produkter fra branchens bedste producenter. Har du haft indbrud, vil vi anbefale, at du får gennemgået hele ejendommen, med henblik på at finde en samlet løsning, der opfylder dine krav og ønsker om sikkerhed.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • En sikkerhedsmæssig gennemgang af din ejendom
  • Montering af mere sikre låse
  • Reparation af låse (efter f.eks. indbrudsskader)
  • Forstærkning af døre
  • Sikring af låse
  • Og meget mere..

​Kontakt os for tyverisikring

tyverisikring foretages på hele Sjælland
Overlader du sikringen af din ejendom til Sydkystens Sikring, kan du forvente professionel rådgivning og installation af tyveri- og indbrudssikring. Et samarbejde med Sydkystens Sikring bygger nemlig på gensidig tillid, og vi tilbyder i forbindelse med vores ydelser komplet rådgivning om tyverisikring af jeres ejendom.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for at få sikret eller tjekket din bolig eller virksomhed. Du kan ringe til os på 29 68 51 21​.

Foretrækker du at skrive til os, vil vi anbefale dig at udfylde kontaktformularen med et par ord om jeres situation. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.