Låseservice

Sikringsløsninger til privat og erhverv

Skal du have udskiftet låse og alarmer, eller er du låst ude, er vi altid parate til at hjælpe dig. Hos Sydkystens Sikring finder du en låsesmed til låseservice i ethvert omfang.

Som din låsesmed kan vi stå for alt fra forstærkning af eksisterende sikringsløsninger til installation af komplette låse- og alarmsystemer. Vi er kvalificerede til at rådgive om sikring til boliger, virksomheder og institutioner. Ønsker du at tage en snak med en sikringsekspert om de forskellige muligheder, kan du kontakte os.

Alsidig låseservice

Når du kontakter os, kan du forvente at blive mødt af en professionel og effektiv låsesmed. Vi lægger vægt på at levere kvalitetssikre resultater, som på bedste vis sikrer din ejendom.

Som din låsesmed kan vi blandt andet hjælpe med følgende;

  • Oplukning af låse
  • Montering af låsesystemer
  • Udskiftning og reparation af låse
  • Samt andre former for låseservice

Service af ethvert låsesystem

I mere end 20 år har vi hos Sydkystens Sikring beskæftiget os med både låsesystemer og adgangskontrolsystemer. Med bred viden indenfor faget kan vi derfor tilbyde service af enhver type låse- og sikringssystem.

Med et unikt kendskab til flere låsesystemer kan vi ligeledes rådgive og vejlede, hvis du planlægger at omlægge sikringen af din ejendom. Vi bestræber os på at levere den løsning, som er mest effektiv i lige netop dit tilfælde. Godt håndværk og et veludført sikringsarbejde er afgørende for sikkerheden i din ejendom.

Låsesmed i nærheden af dig

Har du brug for en låsesmed til låseservice i områderne omkring Køge og Roskilde, kan du kontakte os for et tilbud på en professionel løsning.

Du kan forvente en samarbejdspartner, som vægter en god dialog og grundig rådgivning. Således kan vi være sikre på, at du ender ud med den bedst mulige løsning til dit hjem eller din arbejdsplads.

Ønsker du at høre mere om vores forskellige ydelser indenfor låseservice, eller er du interesseret i at få et tilbud, kan du ringe til os på telefon 29 68 51 21 eller skrive på mail info@sydkystenssikring.dk.

Indhent et tilbud

Låsesmed omkring Solrød, Køge & Roskilde

Hvad omfatter mine services?

Alle former for låseservice og sikringsarbejde omkring Solrød, Køge og Roskilde.
Hos Sydkystens Sikring bliver du mødt af en låsesmed, der formår at skræddersy en løsning efter dine behov og ønsker. Uanset om det er til privat, virksomhed eller offentlig institution.

Skal hjemmet eller virksomheden sikres, gælder det om at finde en låsesmed, som kan rådgive dig til den bedste løsning. Og det kan jeg.