sub-sld-img
Pengeskabe2019-05-07T16:33:40+00:00

Pengeskabe leveres, installeres og monteres på hele Sjælland

pengeskabe leveres og monteres på Sjælland fra Køge Bugt til Roskilde Fjord

Indbruds- og brandsikrede pengeskabe

Har du brug for en løsning til at sikre dine værdier på forsvarlig vis? Så bør du overveje køb af pengeskab.

Når man søger efter pengeskab på Google kommer der 627.000 forskellige forslag. Der er nok ikke så mange forskellige modeller, sælgere eller installatører; men der er rigtig mange at vælge imellem. Hvis sikkerhed er vigtigt for dig eller din virksomhed, bør du dog få hjælp af en ekspert i forbindelse med både valg af model samt installation.

Hos Sydkystens Sikring har vi i mere end 15 år hjulpet både private, institutioner og erhvervsdrivende på hele Sjælland, med at vælge den bedste løsning, når de skal have sikret deres værdier. Vi kender de bedste producenter; men har ikke låst os fast på en model eller et mærke på forhånd. Vælger I at købe og få installeret pengeskabet gennem Sydkystens Sikring, vil vi rådgive jer til det produkt, som passer bedst i lige præcis jeres situation. I kan dog være sikker på, at få et produkt, som altid lever op til de nyeste krav om brand- og indbrudssikring.

Vi står klar til at hjælpe dig

​Hvad end du som privatperson eller virksomhed har behov for et pengeskab, kan vi hjælpe i forhold til valg af størrelse, model og design. Vi monterer og installerer pengeskabe på hele Sjælland, og lader gerne vores viden komme dig til gode. På den måde har du mulighed for at vælge den model, som bedst passer til dine ønsker og dit budget.
Vi rådgiver om alle former for brandsikre og indbrudssikre pengeskabeØnsker du at sikre dine værdier på Sjælland, så lad os hjælpe med et pengeskab

Kontakt Sydkystens Sikring

Du er velkommen til at ringe til os på 29 68 51 21, såfremt du har spørgsmål omkring pengeskabe. Vi kan så tage en indledende snak omkring hvilken type pengeskab, der passer til dit hjem eller din virksomhed. Ønsker du i stedet at skrive, er du velkommen til udfylde kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.