sub-sld-img
ADGANGSKONTROL2019-05-07T16:33:39+00:00

ADGANGSKONTROL monteres og installeres på Sjælland

Undgå ubudne gæster med et anerkendt set-up

ADGANGSKONTROL monteres og installeres på SjællandFor at undgå uvedkommende færden, er effektiv adgangskontrol en fornuftig løsning. Adgangskontrollen giver en kontrolleret og sikker adgang til bygninger, parkeringspladser og andre områder, hvor man ønsker udvidet kontrol med, hvem der passerer.

Siden 2002 har Sydkystens Sikring rådgivet og montereret anlæg på hele Sjælland, og dermed sikret virksomheder mod ubudne gæster. Der er sjældent to sikringsopgaver, som fungerer ens. Vores anbefaling om valg af adgangskontrol beror på en konkret gennemgang af de områder, som ønskes sikret. Første step vil derfor være at aftale en dag, hvor vi kan komme på besøg hos jer. Her kan vi danne os et indtryk af virksomheden og drøfte jeres behov for sikringstype. Vi holder jeres ønsker op imod jeres budget, og herefter vil vi anbefale den bedst mulige løsning.

Man kan f.eks. vælge at overvåge og kontrollere adgangen til en hel ejendom; men man kan også vælge at begrænse adgangskontrollen til særlige vitale dele af bygningen.

Efter vores besøg hos jer går der sjældent mere end par dage, før I har et uforpligtende tilbud på en professionelt opsat adgangskontrol. Vores tilbud indeholder udelukkende løsninger fra anerkendte producenter, der gennem mange års samarbejde, har betrygget os i, at de kan løse opgaverne forsvarligt.

Få optimeret din sikkerhed

Der findes et væld af elektroniske og automatiserede former for adgangskontrol. Med f.eks. adgangskort eller brik optimeres adgangssikkerheden, idet virksomheden nøje kan kontrollere af hvem, og hvornår dele af bygningen bliver benyttet. Systemet giver samtidig overblik og kontrol over antallet af adgangskort. En god sidegevinst ved adgangskort er, at I tillige sikrer jer imod ukontrolleret nøglekopiering.

Kontakt til Sydkystens Sikring

Søger I et funktionelt låsesystem, der er både let og smart at benytte, ser vi frem til at høre fra jer. Ring til os på tlf 29 68 51 21​. I kan også sende en kort besked med jeres udfordring via kontaktformularen, og vi vil så besvare den hurtigst muligt.