Låsesmed

Hurtig og effektiv oplukning

Står du lige nu ude på gaden og kan ikke komme ind i dit hjem? Det kender vi allesammen.

Med Sydkystens Sikring er hjælpen nær, når uheldet er ude. Vi rykker hurtigt ud og hjælper dig ind igen. Fra vores base i Havdrup dækker vi hele området omkring Solrød og Køge, ligesom vi hurtigt kan være fremme i hele Roskilde.

Ring nu på telefon 29 68 51 21.

Låsesmed til alle typer opgaver

Som låsesmed løser vi også mange andre opgaver end at lukke folk tilbage ind i deres hjem. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige låseservices, og med mere end 20 års erfaring i branchen, kan vi garantere en løsning, der opfylder præcis de behov du måtte have – hver gang.

Vi kan for eksempel hjælpe med at udskifte dine låse til mere tidssvarende og sikre løsninger, ligesom vi med glæde hjælper dig med at indbrudssikre dit hjem.

Den rette dialog giver de bedste løsninger

Vi tror på at samarbejde og tæt dialog, giver de bedste resultater. Derfor gør vi en dyd ud af levere kompetent vejledning og rådgivning på alle opgaver. Vi lytter til dine ønsker, idéer og behov, og sikrer os altid at du får en løsning du kan nyde godt af i lang tid.

En tæt og ærlig dialog skaber ligeledes tryghed for dig, såvel som for os. Tryghed er vigtigt, når man har med mennesker at gøre – specielt når det drejer sig om mennesker man ikke har mødt før. Vi har et bredt kartotek af faste glade kunder, men uanset om vi mødes for første gang eller om man er fast kunde, er det vigtigt for os at det er en god oplevelse at få besøg af låsesmeden.

Kontakt din lokale låsesmed i dag

Har du brug for en låsesmed? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 29 68 51 21 og på e-mail info@sydkystenssikring.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores formular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent et tilbud

Låsesmed omkring Solrød, Køge & Roskilde

Hvad omfatter mine services?

Alle former for låseservice og sikringsarbejde omkring Solrød, Køge og Roskilde.
Hos Sydkystens Sikring bliver du mødt af en låsesmed, der formår at skræddersy en løsning efter dine behov og ønsker. Uanset om det er til privat, virksomhed eller offentlig institution.

Skal hjemmet eller virksomheden sikres, gælder det om at finde en låsesmed, som kan rådgive dig til den bedste løsning. Og det kan jeg.