Skolevej 34, 4622 Havdrup
2968 5121

Låsesystemer

Ruko er Danmarks hyppigst anvendte låseløsning, og dette er med god grund. Ruko systemer er anerkendt for høj sikkerhed, kvalitet og funktionalitet.

Vi er autoriseret forhandler og montør af Ruko

Her hos Sydkystens Sikring ApS helliger vi os Ruko låse, og anvender dem ved opgaver, hvor de er den optimale løsning. Det er almindeligt anerkendt, at genstande, rum og bygninger, der er Rukoforsikrede, er velforsikrede.

Du kan føle dig sikker og tryg, når dine værdier, er sikret med et af Rukos sikringssystemer. Som autoriseret forhandler og montør af Ruko låsesystemer, har vi tilmed den viden til både produkter og processer, som gør installationen gnidningsfri.

Fornuftige priser for Ruko håndværk

Vi har arbejdet med Ruko låsesystemer i mange år og har derfor en bred erfaring og viden om alle firmaets produkter. Vores mangeårige kendskab til Ruko kommer vores kunder til gode – ikke alene fordi vi kan opnå de bedste priser på Rukos produkter, men i lige så høj grad fordi vi kender deres forskellige løsninger som vores egen bukselomme. En løsning med et Ruko-produkt med efterfølgende installation fra Sydkystens Sikring vil derfor ofte være den rigtige løsning for både private, virksomheder og institutioner.

Til daglig opererer vi ved Solrød og Roskilde, men kører også gerne ud til eksempelvis Greve, Havdrup og Køge.

Kontakt os

Såfremt du skulle have spørgsmål til Sydkystens Sikring ApS eller til de forskellige låsesystemer fra Ruko, er du altid velkommen til at ringe til os på 29 68 51 21..
Foretrækker du at skrive til os må du gerne udfylde kontaktformularen. Vi vender tilbage med svar på din henvendelse hurtigst muligt.