sub-sld-img
Privatalarm2019-05-07T16:33:40+00:00

Privatalarm installeres fra Roskilde til Køge

 Øg sikkerheden i dit hjem med en privatalarm

Det er desværre utopi at forestille sig et samfund uden tyveri fra vores hjem og virksomheder. Når vi er klar over risikoen, gælder det om at øge sikkerheden omkring os, uden det påvirker vores komfort og indretning for meget.

Sydkystens Sikring har i mere end 15 år gjort det mere besværligt for tyvene. Vi har nemlig hjulpet virksomheder og private med at sikre deres værdier.

Vi hjælper også gerne med selve installationen af alarmen i hele området fra Køge Bugt til Roskilde Fjord. Overlader du installationen til en af vores fagmænd, kan du være sikker på, at den fungerer optimalt fra dag 1.

Hvilken type skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige alarmer. Bortset fra at de fleste er trådløse, så er der forskel på de enkelte mærker og modeller. De forskellige modeller har forskellige fordele og ulemper, og man kan ikke ukritisk fremhæve den ene model frem for en anden. Den bedste privatalarm er nemlig den, som bedst opfylder dit behov for beskyttelse af dig selv og / eller dine værdier.

Vi har i mange år rådgivet om hvilke mærke og modeller, der passer bedst i en lang række situationer, og vi kommer også gerne forbi dit hjem eller din virksomhed, for sammen med dig at gennemgå de muligheder, der bedst opfylder dine krav.

Indhent et godt tilbud – helt uden binding

Har du spørgsmål omkring installation af en privatalarm hos dig, så kontakt os gerne på telefon 29 68 51 21. Det kan være telefonen er optaget fordi vi betjener kunder; men hvis du skriver til os via kontaktformularen, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Efter vi har været ude at se din ejendom, kan vi komme med et uforpligtende tilbud. Drejer det sig om en privatbolig kan vi ofte give en pris på stedet, mens vi ved komplicerede erhvervsløsninger, kan have behov for at regne på prisen en dags tid, før vi kan afgive et endeligt tilbud.